Velkommen til Ilder.no

Dette er en ny privateid webside, da Norsk ilderforening er i ferd med å legges ned. Det vil komme nyttig info fra alt fra ilderhold til hva du skal gjøre om du finner en ilder ute. Det er Hais Draxen Jordhøy og Aryn Draxen som jobber med denne websiden som et verktøy for både privatpersoner og andre som vil ha godt nytte av informasjon om ilder. Er det informasjon du savner, send oss gjerne mail eller bruk kontaktskjema.
Det har kommet flere meldinger om forlatte ildere, og vi vil gjerne hjelpe med informasjon, krisehjem og hjelp med adopsjon. Vi har ikke lenger lov til å adoptere bort ildere siden vi fungerer som privatpersoner. Men vi har kontakter i både SPCA og Dyrebeskyttelsen som hjelper oss.
All tekst på denne websiden er foreløpig hentet fra NIFs avlshefte utviklet i samarbeid med flere i NIFs styre og ilderkyndige utenfor styret.
Er det noe du savner på siden? Send oss en mail da vel 🙂
Er du oppdretter og ønsker å linkes til her? Send oss info og webside så fikser vi det! 🙂
Share Button

Legg igjen en kommentar